bokko
Dobrodošli na PDM
mart 2017.
Započnite novi projekat
Dobrodošli na PDM, aplikaciju za upravljanje projektno-tehničkom dokumentacijom u građevinarstvu.
mart 2017.

Dobrodošli na PDM, aplikaciju za upravljanje projektno-tehničkom dokumentacijom u građevinarstvu.

Pomoću PDM-a u mogućnosti ste da već u roku od nekoliko minuta, jednostavno i kompletno sačinite sve tehničke dokumente, potrebne prema važećoj pravno-stručnoj regulativi, koja je na snazi u Republici Srbiji.

U PDM-u projektima upravljate tako što najpre kreirate novi projekat, zatim podesite sve bitne i potrebne elemente i podatke projekta, a kao rezultat tih podešavanja i unosa potrebnih podataka, imate instant pripremljenu projektno-tehničku dokumentaciju, sa mnoštvom korisnih propratnih sadržaja.

Prvi koraci korišćenja PDM-a jesu kreiranje baze Firmi, Inženjera i Investitora, tačnije učesnika na projektima. Ovaj proces ćete uraditi samo jedanput, a neće oduzeti više od dva minuta:

  • Kreirajte firme, koje će predstavljati projektanske kuće, izvođače radova, preduzeća za stručni nadzor, tehničku kontrolu projekta ili izvođenje građevinskih radova. Pratite uputstva da bi uspešno kompletirali jednostavni unos firme;
  • Kreirajte inženjere, koji predstavljaju odgovorne i glavne projektante, ovlašćena lica za izradu elaborata, stručni nadzor, vršioce tehničke kontrole, odgovorne izvođače radova i sl. Pratite uputstva da bi uspešno kompletirali jednostavni unos inženjera;
  • Dodelite firmama inženjere.

Nakon podešavanja vaših firmi i inženjera koji učestvuju na projektima koje izrađujete, Kreirajte investitore. Tokom vremena, kreiraćete svakog novog investitora i na taj način rašće vaša baza investitora. Pomoću PDM, moćićete jednostavno i brzo da upravljate ovim podacima. Postupak kreiranja investitora je veoma jednostavan.

Kada završite ove početne korake, spremni ste za rad na projektima!

Kreirajte Vaš prvi projekat.